ttwilights

Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Fanny - 8 mars 2011 09:42

Hej! Jag har börjat skriva lite på två noveller/fanfics (vad man nu vill kalla det) Den ena är typ som en fortsättning på Twilight sagan och jag tänkte att den skulle heta Sunset (solnedgång) Här är ett litet smakprov på den, dock inte så mycket. 


Jag såg henne växa upp, såg henne bli mogen. På bara några år. På sex år var hon lika mogen som en 15 åring, enligt Carlisles beräkningar. Hennes barndom hade gått snabbt och hon växte mycket mer än vad Jacob hade vuxit. Och hon var vacker, så vacker. Jag brukade stå och kolla på henne medans hon sov. Men jag gör det inte längre. För jag visste att hon inte ville. Vi hade snabbt fått bytt ut spjälsängen mot en större och en gång till. Fast vi trodde inte att vi skulle behöva köpa en till säng ige. Vi hade sakta märkt att hennes dagliga växande minskat och tillslut växte hon inget mer, och hennes hjärna var också färdigutveklad. Mina grubblerier avbröts av Edwards röst som sa:


Så vad tror ni? Om ni tycker att jag ska fortsätta med denna, skriv i kommentar: Nr 1 Sunset.


Sen är det en till, som jag inte riktigt vet hur det ska bli.... Jag började skriva på den och så stannade jag helt plötsligt och tänkte: Men? vad ska den handla om? Vad ska hända i den? hur ska den sluta?.. Så jag skrev inget mer på den utan gick ut istället... hehe.. Men om ni tycker denna, så skriv gärna tips på vad jag skulle kunna skriva om. Jag har inte direkt bestämt mig vad den ska heta, men när jag sparade det lilla jag hade skrivit fick den heta: Vampire Blood. Här är en liten del av den också:



Jag sprang genom skogen i ett enda rakt spår. Inget hindrade mig från att springa när jag ville. Idag sprang jag bara för skojs skull.  Jag skrattade och vinden ven mot mitt ansikte. Alex hade samma takt parallet med mig. Jag vände huvudet mot hans håll medans vi sprang. Han märkte det och vände blicken mot mig. Jag log och slog av på takten. Alex gjorde samma sak. Jag tvärstannade framför en rotvälta och skrattade. Alex kom fram och kramade mig. 
"Du slog mig nästan där" Sa han, utan ett spår av utmattning och flinade.
"Visst, du höll samma takt som mig, fast du hade kunnat springa om mig." Sa jag och slog till honom på låtsas. Jag satte mig ner på en sten och bad honom göra samma sak. Solen täcktes av ett moln, men efter några minuter lyste den lika starkt som mitt i sommaren. Jag sträckte långsamt fram handen från skuggan och såg den glittra som tusentals diamanter. Jag skrattade och försökte få den att blända Alex ögon, men jag lyckades inte. Det glittrande ljuset hade ingen inverkan på hans vampyrögon. Istället satte jag mig mittemot honom och kollade rakt in i hans ögon. De var nästan svarta och jag visste att mina också var likadana. Vi skulle snart behöva jaga igen.

Jag sprang genom skogen i ett enda rakt spår. Inget hindrade mig från att springa när jag ville. Idag sprang jag bara för skojs skull.  Jag skrattade och vinden ven mot mitt ansikte. Alex hade samma takt parallet med mig. Jag vände huvudet mot hans håll medans vi sprang. Han märkte det och vände blicken mot mig. Jag log och slog av på takten. Alex gjorde samma sak. Jag tvärstannade framför en rotvälta och skrattade. Alex kom fram och kramade mig. "Du slog mig nästan där" Sa han, utan ett spår av utmattning och flinade."Visst, du höll samma takt som mig, fast du hade kunnat springa om mig." Sa jag och slog till honom på låtsas. Jag satte mig ner på en sten och bad honom göra samma sak. Solen täcktes av ett moln, men efter några minuter lyste den lika starkt som mitt i sommaren. Jag sträckte långsamt fram handen från skuggan och såg den glittra som tusentals diamanter. Jag skrattade och försökte få den att blända Alex ögon, men jag lyckades inte. Det glittrande ljuset hade ingen inverkan på hans vampyrögon. Istället satte jag mig mittemot honom och kollade rakt in i hans ögon. De var nästan svarta och jag visste att mina också var likadana. Vi skulle snart behöva jaga igen. 



Så om ni tycker den här skriv i en kommentar:

Nr 2 Vampire Blood.



Av Fanny - 8 mars 2011 09:00


amn:Ida
Ålder:Snart 13
Har du läst böckerna? Japp, både på svenska och engelska typ tusen gånger :)
Vad tycker du är bäst? Filmerna eller böckerna (om du har läst dem)? Svårt,böckerna tror jag :)
Är du något "team"? Nja, va med Team Edward förut, men lutar mer åt Team Jacob just nu :S
Vad gillar du mest av Vampyrer, Varulvar eller människor? V A M P Y R E R!!!
Vilken är din favorit karaktär i Twilight? Alice :D tihi
Har du en egen blogg? Ja, det har jag.
Hur hittade du TTWILIGHTS? Genom Hajpa :)
Vad skulle du vilja att jag skrev mer om här på TTWILIGHTS? Böckerna och låtarna som är med i filmerna, för att dom är så himla bra :D

Namn:Ida


Ålder:Snart 13


Har du läst böckerna? Japp, både på svenska och engelska typ tusen gånger :)


Vad tycker du är bäst? Filmerna eller böckerna (om du har läst dem)? Svårt,böckerna tror jag :)


Är du något "team"? Nja, va med Team Edward förut, men lutar mer åt Team Jacob just nu :S


Vad gillar du mest av Vampyrer, Varulvar eller människor? V A M P Y R E R!!!


Vilken är din favorit karaktär i Twilight? Alice :D tihi


Har du en egen blogg? Ja, det har jag. dalicei


Hur hittade du TTWILIGHTS? Genom Hajpa :)


Vad skulle du vilja att jag skrev mer om här på TTWILIGHTS? Böckerna och låtarna som är med i filmerna, för att dom är så himla bra :D


Tack för att du ville vara med Ida! Och tack för tipsen på sidan :)

   och om du vill vara veckans twilight fan, svara på frågorna som finns här och skicka till ttwilights@live.se eller skriv det i en kommentar!

// Vicki


Av Fanny - 8 mars 2011 08:26

På en twilight convension i helgen så visades det upp kläder som de använt i Breaking Dawn. Det var Edward, Bella och Jacobs kläder, här är en bild från Breaking dawn!   

Rätt coolt tycker jag :P


källa


// Vicki

Av Fanny - 8 mars 2011 08:23

Fem tjejer, vid namn SanjaAmandaAgnesMillen och Mikalinn, har fått ett stipendium från kulturhuset i Stockholm för att göra en film om Twilightintresset i Stockholm. Den 19 mars så kommer det hållas en stor premiär på Medborgarplatsens bibliotek som kommer likna en stor Twilightfest med många tävlingar, bakelser och självklart kommer filmen att visas också. Intresserad av att gå? Läs då mer här nedanför!

Datumet för premiären och festen kommer bli 19 mars. Det kommer börja ungefär 18:00 och hålla på till ca. 22:00, pris: 35 kr/biljett, då ingår all snacks och inga avgifter när man är inne. Det kommer vara en massa tävlingar och filmen kommer visas på en inhyrd bioduk, resten är överaskning!

Plats: Medborgarplatsens bibliotek. Det finns max 80 platser, så det är först till kvarn.

Det är utklädningstävling, så den som är bäst utklädd vinner ett fint pris. De man ska vara utklädd i är en karaktär i twilight filmerna, någon i the cullens eller wolfpack till expempel.

Mejla pinglanx45@hotmail.com och skriv i överskriften “biljett: operation Twilight” i mejlet skriver ni hur många biljetter som ni vill ha och namn på de som kommer, biljettfunktionen kommer funka så att vi har en namnlista, så allas namn som ni bokar åt måste finnas med, annars kommer man inte in.

…Bloggar och facebook grupp:
Följ våran facebook grupp, länk: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_135967266454171&ap=1
och våra bloggar: himla.bloggplatsen.se (agnes) sweetpurple.blogg.se (amanda) wihks.devote.se (sanja)

Sätt igång och boka nu, Hoppas vi ses 19 mars!

Mvh Cast of Operation Twilight

Källa

Presentation


Vad kul att du tittar in!
Det här är en blogg om twilight!
Här kommer det dagligen upp info om Twilight.
Om du vill kontakta mig, som äger bloggen, så mejla till:
ttwilights@live.se
//Fanny

Info om TTWILIGHTS

Här på ttwilights äger jag inga bilder av kändisarna. Om det skulle vara någon bild som är min, så säger jag till.

Om du har en egen Twilight-blogg, eller liknande och vill kopiera texten, så ange  TTWILIGHTS som källan.

Det är för att hålla respekt för varandras bloggar.

Har du frågor eller liknande skriv det i frågerutan eller skicka ett mejl till 

ttwilights@live.se

/Vicki

gilla TTWILIGHTS på Facebook!!

Följ TTWILIGHTS på twitter

Sök i bloggen

Frågor och Svar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Tycker ni att jag ska börja lägga upp min egna fan-fic?
 Ja!
 Nej!
 Bryr mig inte!

Vill du bli veckans twi-fan? klicka här!

 

vill du bli månadens gästbloggare?

 

Fråga mig

41 besvarade frågor

chatt!

Länkar

Kategorier

nedräkningar

Besöksstatistik

bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

musik

Gästbok

Översätt

Nedräkning


Ovido - Quiz & Flashcards