ttwilights

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Fanny - 13 mars 2011 21:06

Här är veckans bild :) Det är en bild som Judi Shekoni (Zafrina)  twittrade för några dagar sedan. Det var där de spelade in BD då :)

   Hon skrev: "We are shooting in heaven I think…"

Imorgon kommer nästa del av Sunset upp!

//Vicki

Av Fanny - 13 mars 2011 21:01

För er som vill veta mer om mig som bloggar här gå in på visa presentation eller tryck här :)

//Vicki

Av Fanny - 13 mars 2011 11:07

Nu har äntligen mitt sega internet laddat upp klippet på youtube! 

vinnaren vart alltså Erika som bloggar på cullens.se


Senare i vår kommer jag att ha en till tävling har jag planerat.. Då kommer man förmodligen kunna vinna en t-shirt. Men jag är inte helt 100 än.. Så håll utkik!

//Vicki

Av Fanny - 13 mars 2011 10:05

Jag har nu en vinnare till tävlingen! Just nu håller min dator på att ladda upp et videoklipp på youtube där jag filmade när jag drog vinst lotten och visar vad man kunde vinna och så :) Så jag kommer snart att lägga upp klippet här :D

//Vicki 

Av Fanny - 13 mars 2011 09:00


Kaptiel 3 
La push, here we come! As soon as we are redy...
Jacob ville träffa Billy, så vi bestämde att vi skulle resa till La push. Renesmee tog längst tid på sig att packa innan vi skulle åka. Hon hade följt Alice fotspår vilket hon såklart var väldigt nöjd över. Alice hjälpte Renesmee att packa, och de åkte och handla nya kläder. Jag hade inget emot det, fast jag tyckte det var lite överdirvet eftersom vi bara skulle vara borta några dagar. Ju närmare dagen som vi skulle åka kom, desto nervösare vart Nessie. Jag visste inte vad det berodde på. Det kunde knappast vara resfeber och jag såg att Jacob var lika nervös. Renesmee gick runt och tog i saker i hela stugan och plockade upp och ner saker i väskan samtidigt som hon sjöng på en låt som spelades på radion hela tiden. Jag hade inget emot att hon sjöng, hon hade en fantastisk sångröst. Jag satt bredvid Edward och lyssnade på Jacob och Renesmee när de pratade om vad de skulle göra när de kom till Forks. 
"Edward, vad tänker de på?" Frågade jag.
"Jacob tänker inte på något och Renesmee tänker på den där låten som hon har sjungit på i tre dagar nu." Svarade han.
"Okej" Suckade jag. 
När dagen som vi skulle åka kom, var Nessie så nervös att hon bara satt och kollade rakt fram. Jag gick fram till henne och satte mig ner bredvid henne. 
"Nessie, vad är det som händer?" Frågade jag henne. Jag kollade in i hennes bruna ögon, de var exakt likadana som mina männsikoögon. Men hon svarade inte utan började gråta. Jag kramade henne. Edward och Jacob var ute och gjorde nåt, så det var bara jag och Renesmee inne. Vi satt där en stund men tillslut satte hon upp sin hand mot mitt aniskte och lade mot min kind. Jag drog efter andan när jag såg vad det var

Hon gick i en vanlig skola, precis som Jacob jag Edward och våra andra syskon. 

Vi bodde fortfarande med Carlisle och Esme, som deras foster- och adoptivbarn. 


Jacob ville träffa Billy, så vi bestämde att vi skulle resa till La push. Renesmee tog längst tid på sig att packa innan vi skulle åka. Hon hade följt Alice fotspår vilket Alice såklart var väldigt nöjd över. Alice hjälpte Renesmee att packa, och de åkte och handla nya kläder. Jag hade inget emot det, fast jag tyckte det var lite överdirvet eftersom vi bara skulle vara borta några dagar. Ju närmare dagen som vi skulle åka kom, desto nervösare blev Nessie. Jag visste inte vad det berodde på. Det kunde knappast vara resfeber och jag såg att Jacob var lika nervös. Renesmee gick runt och tog i saker i hela huset och plockade upp och ner saker i väskan samtidigt som hon sjöng på en låt som spelades på radion hela tiden. Jag hade inget emot att hon sjöng, hon hade en fantastisk sångröst. Jag satt bredvid Edward och lyssnade på Jacob och Renesmee när de pratade om vad de skulle göra när de kom till Forks. 

"Edward, vad tänker de på?" Frågade jag.

"Jacob tänker inte på något och Renesmee tänker på den där låten som hon har sjungit på i tre dagar nu." Svarade han.

"Okej" Suckade jag. 

När dagen som vi skulle åka kom, var Nessie så nervös att hon bara satt och kollade rakt fram. Jag gick fram till henne och satte mig ner bredvid henne. 

"Nessie, vad är det som händer?" Frågade jag henne.

Jag kollade in i hennes bruna ögon, de var exakt likadana som mina männsikoögon. Men hon svarade inte utan började gråta. Jag kramade henne. Edward och Jacob var ute och gjorde nåt, så det var bara jag och Renesmee inne. Vi satt där en stund men tillslut satte hon upp sin hand mot mitt aniskte och lade mot min kind. Jag drog efter andan när jag såg vad det var.


Vad var det som väntade?? Det kommer upp mer i morgon :) Jag har redan skrivit klart till kapitel 7, men det blir roligare och mer spännande och för er som gillar berättelsen en längtan till nästa dag ;)  Och såklart är det lättare att ändra om man ångrar något senare i berättelsen x)

//Vicki


Presentation


Vad kul att du tittar in!
Det här är en blogg om twilight!
Här kommer det dagligen upp info om Twilight.
Om du vill kontakta mig, som äger bloggen, så mejla till:
ttwilights@live.se
//Fanny

Info om TTWILIGHTS

Här på ttwilights äger jag inga bilder av kändisarna. Om det skulle vara någon bild som är min, så säger jag till.

Om du har en egen Twilight-blogg, eller liknande och vill kopiera texten, så ange  TTWILIGHTS som källan.

Det är för att hålla respekt för varandras bloggar.

Har du frågor eller liknande skriv det i frågerutan eller skicka ett mejl till 

ttwilights@live.se

/Vicki

gilla TTWILIGHTS på Facebook!!

Följ TTWILIGHTS på twitter

Sök i bloggen

Frågor och Svar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Tycker ni att jag ska börja lägga upp min egna fan-fic?
 Ja!
 Nej!
 Bryr mig inte!

Vill du bli veckans twi-fan? klicka här!

 

vill du bli månadens gästbloggare?

 

Fråga mig

41 besvarade frågor

chatt!

Länkar

Kategorier

nedräkningar

Besöksstatistik

bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

musik

Gästbok

Översätt

Nedräkning


Ovido - Quiz & Flashcards