ttwilights

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Fanny - 9 mars 2011 19:54

Nu har det kommit upp fler inspelnings bilder!

      


Åh vilka häfitga bilder!, synd bara att det är en aning fake bakgrund :/ 

Det fanns även en text till dessa bilder, men jag vet inte riktigt hur det går ihop.. Men jag skriver den ändå! haha


Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner tillbringade förra veckan vid den kanadensiska orten "Pemberton ValleyLodge" i Vancouver, där de filmade några scener av "BreakingDawn", den senaste versionen av "Twilight Saga". Vi presenterar endast en av de nya platserna i filmen, scenen av Robert mötemed "Denali klanen". Dessutom är
hur de rum där Robert Pattinson och Kristen Stewart stannade under sitt besök.


    Kommer ni ihåg när jag lade ut den här? Det är samma hus i bakgrunden ;)


Fler bilder finns här


Källa


// Vicki

Av Fanny - 9 mars 2011 16:05

Nu kommer det första kapitlet av Sunset! Jag bestämde mig att skriva den trots allt :)



Jag såg henne växa upp, såg henne bli mogen. På bara några år. På sex år var hon lika mogen som en 15 åring, enligt Carlisles beräkningar. Hennes barndom hade gått snabbt och hon växte mycket mer än vad Jacob hade vuxit. Och hon var vacker, så vacker. Jag brukade stå och kolla på henne medans hon sov. Men jag gör det inte längre. För jag visste att hon inte ville. Vi hade snabbt fått bytt ut spjälsängen mot en större och en gång till. Fast vi trodde inte att vi skulle behöva köpa en till säng ige. Vi hade sakta märkt att hennes dagliga växande minskat och tillslut växte hon inget mer, och hennes hjärna var också färdigutveklad. Mina grubblerier avbröts av Edwards röst som sa:
"Vad tänker du på?" 
Jag funderade i några sekunder men öppnade skölden efter en stund och släppte in honom i mina tankar. 
Jag såg honom kolla på mig och jag visste att han också var orolig för henne. Just nu var hon ute med Jacob, jag visste att jag inte behövde vara orolig när hon var med honom. Han skulle göra allt för att skydda henne mot faror. 
Jag kände när Edward slöppte mina tankar. Han nickade och sa lågt:
"De kommer." Jag lyssnade nogrannare och hörde mycket riktigt två hjärtan slå. Det ena slog snabbare än det andra. Jag visste att det var Renesmees. Jag satte mig långsamt ner på en av stolarna som stod runt det mörka köksbordet som vi aldrig åt vid. Jag hörde att de kom närmare och tillslut öppnade Nessie dörren. Hon log försiktigt när hon kom in. 
"Hej" Sa jag och log mot henne. "Vart har du varit?" frågade jag.
"Ute. Med Jake." Sa hon och tog av sig skorna samtidigt som Jake också kom in i huset.
"Hej, Bella." Sa han och tog Nessies hand. 
"Hej" sa jag och de gick in mot deras rum. Edward tog min hand och viskade:
"Hon är mogen hon får göra vad hon vill." 
"Jag vet det Edward, men det har gått för fort. Enda sen Jake berättade för henne har hon blivit så annorlunda. Hon kommer ju inte ens hem vissa kvällar."
"Låt dem vara i fred bara, det går över." Sa Edward och jag visste att jag kunde lita på honom, fast jag inte ville. Jag ville att hon skulle vara den lilla flickan som jag hållt i famnen medans hon sov. Jag önskade att hon släppte in andra i sitt huvud än Jacob. Jag visste att hon aldrig skulle göra det, lika som att vanliga tonåringar inte vill att deras föräldrar ska läsa deras sms. Jag log mot Edward, tog hans hand och sa:

Jag såg henne växa upp, såg henne bli mogen. På bara några år. På sex år var hon lika mogen som en 15 åring, enligt Carlisles beräkningar. Hennes barndom hade gått snabbt och hon växte mycket mer än vad Jacob hade vuxit. Och hon var vacker, så vacker. Jag brukade stå och kolla på henne medans hon sov. Men jag gör det inte längre. För jag visste att hon inte ville. Vi hade snabbt fått bytt ut spjälsängen mot en större och en gång till. Fast vi trodde inte att vi skulle behöva köpa en till säng ige. Vi hade sakta märkt att hennes dagliga växande minskat och tillslut växte hon inget mer, och hennes hjärna var också färdigutveklad. Mina grubblerier avbröts av Edwards röst som sa:"Vad tänker du på?" Jag funderade i några sekunder men öppnade skölden efter en stund och släppte in honom i mina tankar. Jag såg honom kolla på mig och jag visste att han också var orolig för henne. Just nu var hon ute med Jacob, jag visste att jag inte behövde vara orolig när hon var med honom. Han skulle göra allt för att skydda henne mot faror. Jag kände när Edward slöppte mina tankar. Han nickade och sa lågt:"De kommer." Jag lyssnade nogrannare och hörde mycket riktigt två hjärtan slå. Det ena slog snabbare än det andra. Jag visste att det var Renesmees. Jag satte mig långsamt ner på en av stolarna som stod runt det mörka köksbordet som vi aldrig åt vid. Jag hörde att de kom närmare och tillslut öppnade Nessie dörren. Hon log försiktigt när hon kom in. "Hej" Sa jag och log mot henne. "Vart har du varit?" frågade jag."Ute. Med Jake." Sa hon och tog av sig skorna samtidigt som Jake också kom in i huset."Hej, Bella." Sa han och tog Nessies hand. "Hej" sa jag och de gick in mot deras rum. Edward tog min hand och viskade:"Hon är mogen hon får göra vad hon vill." "Jag vet det Edward, men det har gått för fort. Enda sen Jake berättade för henne har hon blivit så annorlunda. Hon kommer ju inte ens hem vissa kvällar.""Låt dem vara i fred bara, det går över." Sa Edward och jag visste att jag kunde lita på honom, fast jag inte ville. Jag ville att hon skulle vara den lilla flickan som jag hållt i famnen medans hon sov. Jag önskade att hon släppte in andra i sitt huvud än Jacob. Jag visste att hon aldrig skulle göra det, lika som att vanliga tonåringar inte vill att deras föräldrar ska läsa deras sms. Jag log mot Edward, tog hans hand och sa:


:) Vad tycker ni? Det ska bli en bild också, måste bara fixa en :P

// Vicki


Av Fanny - 9 mars 2011 08:29

  

hih kul:P

Presentation


Vad kul att du tittar in!
Det här är en blogg om twilight!
Här kommer det dagligen upp info om Twilight.
Om du vill kontakta mig, som äger bloggen, så mejla till:
ttwilights@live.se
//Fanny

Info om TTWILIGHTS

Här på ttwilights äger jag inga bilder av kändisarna. Om det skulle vara någon bild som är min, så säger jag till.

Om du har en egen Twilight-blogg, eller liknande och vill kopiera texten, så ange  TTWILIGHTS som källan.

Det är för att hålla respekt för varandras bloggar.

Har du frågor eller liknande skriv det i frågerutan eller skicka ett mejl till 

ttwilights@live.se

/Vicki

gilla TTWILIGHTS på Facebook!!

Följ TTWILIGHTS på twitter

Sök i bloggen

Frågor och Svar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Tycker ni att jag ska börja lägga upp min egna fan-fic?
 Ja!
 Nej!
 Bryr mig inte!

Vill du bli veckans twi-fan? klicka här!

 

vill du bli månadens gästbloggare?

 

Fråga mig

41 besvarade frågor

chatt!

Länkar

Kategorier

nedräkningar

Besöksstatistik

bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

musik

Gästbok

Översätt

Nedräkning


Ovido - Quiz & Flashcards