ttwilights

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Fanny - 18 mars 2011 22:06


"Okej, bra. Då kan jag och Alice shoppa lite." Sa Nessie.
"Kom ihåg att vi ska till skolan i morgon!" Ropade jag efter henne. Medans hon sprang ner till huset.
Kapitel 8 School
Jag och Edward satt i soffan och kollade på tv hela natten, Nessie och Alice hade åkt för att shoppa och Jacob låg och sov. När klockan var fem kom vi på att vi fortfarande hade tre läxor ogjorda. Edward gjorde sina på tio minuter och jag gjorde mina på tjugo minuter, bara för att man blir vampyr blir man inte smartare, och det retade jag mig på. Fast när jag väl hade läst en sak, kom jag ihåg den. Edward och jag gick på high school igen. Det var lite irreternade, men om vi inte gick där skulle vi antagligen inte ha något att göra om dagarna. 
När det var en halvtimme kvar tills skolan började bytte vi om och gick mot Edwards nya volvo. Jag smsade Alice:
Vart är ni? Skolan börjar snart..
Jag fick ett snabbt svar tillbaka.
Är framme snart.. 
Vi klev ur bilen på skolans parkering och gick mot skolbyggnaden. Flera elever stannade och kollade på oss när vi gick förbi. De hade sett oss flera år nu, men de flesta stirrade fortfarande. Vad jag visste så var det fortfarande otrevligt att stirra, men många glömde nog bort allt vett när de såg oss. Vi var snygga och smarta. Men alla var upptagna. Edward berättade flera gånger att han hörde killar tänka på mig, på helt fel sätt. Edward hade blivit förbannad, men när jag såg tjejerna, utan att kunna läsa någons tankar, syntes det klart och tydligt att de ville mer än att bara glo på honom varje gång vi gick förbi i korridoren. 
Den första lektionen var matte, en av de två lektioner som jag inte hade med Edward. Men Renesmee och Jacob gick med mig. Fast det var inte allt jag behövde. Edward följde med mig till matten och vi såg Alice och Nessie komma gående på parkeringen. När vi kom fram till min matte sal hade inte läraren kommit än. Resten av klassen stod utanför och väntade också. Edward kysste mig och jag gissade att han gjorde det på grund av någon av killarna som satt utanför salen. Han sa hej då och gick. När han gick ut genom dörren kom Nessie och Jacob in. De höll varandra i handen och kom mot mig. 
"Hej, Bella." Sa Jake.
"Hej, Jake." Svarade jag. 
"Hade du kul med Alice, Nessie?" Frågade jag.
"Japp, du måste se vad vi handlade, Alice köpte nåt åt dig också.." Sa hon och flinade.
"Okej.." Suckade jag. 
Nessie skrattade bara och följde efter läraren, som nu hade kommit, in i klassrummet. 
När vi gick in i klassrummet och satt oss på en plats sa läraren.
"Vi ska börja med en gruppuppgift idag och jag har bestämt grupperna." Jag suckade och väntade på min tilldelning.
Han rabblade upp namn med tre elever i varje grupp. 
"Miss Cullen," Sa läraren ochNessie tittade upp. 
Sa han och fortsate rabbla upp Nessies arbetskamrater. Jake hamnade med två tjejer vilket de fnittrade väldigt glatt åt.
"Miss Cullen" 
"Mrs Cullen" Rättade jag honom.
"Åh, just det. Mrs Cullen, du och Mr Saltsman och miss Futt."
Typiskt. Zack. Det var en av killarna som Edward störde sig på. Men som tur var så hade jag fortfarande min vigselring på fingret. Jag och Edward var gifta. 
Vi satte oss i grupperna och som jag hade väntat mig satte sig Zack bredvid mig.
Jag suckade och la diskret men bestämt fram min vänstra hand på bänken och vred lite på ringen. Jag såg att Sarah så det, men Zack fattade inte vinken med att jag var upptagen och inte intresserad av någon annan än min Edward. Den tanken fick mig att försvinna i min egen vampyr värld. Jag och Edward ensamma.. Men jag kom tillbaka till verkligheten när läraren kom och lade en hög med nio sidiga tärningar och ett protokoll på bordet. Vi gjorde uppgiften lätt. Eller jag gjorde den lätt. Dagen fortsatte och tillsist hade vi gått ännu en dag i skolan. Vi åkte hem och packade de sista grejerna, jag fick se den nästan helt nya garderoben Alice hade handlat åt mig och jag kunde inte låta bli att vara nöjd med lite nya kläder.

"Okej, bra. Då kan jag och Alice shoppa lite." Sa Nessie."Kom ihåg att vi ska till skolan i morgon!" Ropade jag efter henne. Medans hon sprang ner till huset.
_________________________________________
Jag och Edward satt i soffan och kollade på tv hela natten, Nessie och Alice hade åkt för att shoppa och Jacob låg och sov. När klockan var fem kom vi på att vi fortfarande hade tre läxor ogjorda. Edward gjorde sina på tio minuter och jag gjorde mina på tjugo minuter, bara för att man blir vampyr blir man inte smartare, och det retade jag mig på. Fast när jag väl hade läst en sak, kom jag ihåg den. Edward och jag gick på high school igen. Det var lite irreternade, men om vi inte gick där skulle vi antagligen inte ha något att göra om dagarna. När det var en halvtimme kvar tills skolan började bytte vi om och gick mot Edwards nya volvo. Jag smsade Alice:


Är ni på väg? Skolan börjar snart.


 .Jag fick ett snabbt svar tillbaka.


Är framme snart.. 

 
Vi klev ur bilen på skolans parkering och gick mot skolbyggnaden. Flera elever stannade och kollade på oss när vi gick förbi. De hade sett oss flera år nu, men de flesta stirrade fortfarande. Vad jag visste så var det fortfarande otrevligt att stirra, men många glömde nog bort allt vett när de såg oss. Vi var snygga och smarta. Men alla var upptagna. Edward berättade flera gånger att han hörde killar tänka på mig, på helt fel sätt. Edward hade blivit förbannad, men när jag såg tjejerna, utan att kunna läsa någons tankar, syntes det klart och tydligt att de ville mer än att bara glo på honom varje gång vi gick förbi i korridoren. Den första lektionen var matte, en av de två lektioner som jag inte hade med Edward. Men Renesmee och Jacob gick med mig. Fast det var inte allt jag behövde. Edward följde med mig till matten och vi såg Alice och Nessie komma gående på parkeringen. När vi kom fram till min matte sal hade inte läraren kommit än. Resten av klassen stod utanför och väntade också. Edward kysste mig och jag gissade att han gjorde det på grund av någon av killarna som satt utanför salen. Han sa hej då och gick. När han gick ut genom dörren kom Nessie och Jacob in. De höll varandra i handen och kom mot mig. 

"Hej, Bella." Sa Jake.

"Hej, Jake." Svarade jag. 

"Hade du kul med Alice, Nessie?" Frågade jag.

"Japp, du måste se vad vi handlade, Alice köpte nåt åt dig också.." Sa hon och flinade.

"Okej.." Suckade jag. 

Nessie skrattade bara och följde efter läraren, som nu hade kommit, in i klassrummet. När vi gick in i klassrummet och satt oss på en plats sa läraren.

"Vi ska börja med en gruppuppgift idag och jag har bestämt grupperna." Jag suckade och väntade på min tilldelning.Han rabblade upp namn med tre elever i varje grupp. 

"Miss Cullen," Sa läraren och Nessie tittade upp Han gav henne två partners och fortsate rabbla upp arbetslagen. Jake hamnade med två tjejer vilket de fnittrade väldigt glatt åt.

"Miss Cullen" 

"Mrs Cullen" Rättade jag honom.

"Åh, just det. Mrs Cullen, du och Mr Saltsman och miss Futt."

Typiskt. Zack. Det var en av killarna som Edward störde sig på. Men som tur var så hade jag fortfarande min vigselring på fingret. Jag och Edward var gifta. Vi satte oss i grupperna och som jag hade väntat mig satte sig Zack bredvid mig.Jag suckade och la diskret men bestämt fram min vänstra hand på bänken och vred lite på ringen. Jag såg att Sarah så det, men Zack fattade inte vinken med att jag var upptagen och inte intresserad av någon annan än min Edward. Den tanken fick mig att försvinna i min egen vampyr värld. Jag och Edward ensamma.. Men jag kom tillbaka till verkligheten när läraren kom och lade en hög med nio sidiga tärningar och ett protokoll på bordet. Vi gjorde uppgiften lätt. Eller jag gjorde den lätt. Dagen fortsatte och tillsist hade vi gått ännu en dag i skolan. Vi åkte hem och packade de sista grejerna, jag fick se den nästan helt nya garderoben Alice hade handlat åt mig och jag kunde inte låta bli att vara nöjd med lite nya kläder.


________________________

Bra? :)

nu har jag skrivit kapitel 9 och 10 också :D

//Vicki


Av Fanny - 18 mars 2011 20:07

Överraskningen kommer att bli inatt allihopa!! 

Det är Robert Pattinson som kommer att vara med på mtv och bland annat prata om hans nya film Water for Elephants, samt svara på några läsares frågor!

Det börjar 02.56 här i sverige på livestream på mtv.com!

Alltså inte på tv 


Okej! Jag ska iallafall titta ;)


Ska ni??

//Vicki

Presentation


Vad kul att du tittar in!
Det här är en blogg om twilight!
Här kommer det dagligen upp info om Twilight.
Om du vill kontakta mig, som äger bloggen, så mejla till:
ttwilights@live.se
//Fanny

Info om TTWILIGHTS

Här på ttwilights äger jag inga bilder av kändisarna. Om det skulle vara någon bild som är min, så säger jag till.

Om du har en egen Twilight-blogg, eller liknande och vill kopiera texten, så ange  TTWILIGHTS som källan.

Det är för att hålla respekt för varandras bloggar.

Har du frågor eller liknande skriv det i frågerutan eller skicka ett mejl till 

ttwilights@live.se

/Vicki

gilla TTWILIGHTS på Facebook!!

Följ TTWILIGHTS på twitter

Sök i bloggen

Frågor och Svar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Tycker ni att jag ska börja lägga upp min egna fan-fic?
 Ja!
 Nej!
 Bryr mig inte!

Vill du bli veckans twi-fan? klicka här!

 

vill du bli månadens gästbloggare?

 

Fråga mig

41 besvarade frågor

chatt!

Länkar

Kategorier

nedräkningar

Besöksstatistik

bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

musik

Gästbok

Översätt

Nedräkning


Ovido - Quiz & Flashcards