ttwilights

Alla inlägg under mars 2011

Av Fanny - 11 mars 2011 21:17

Det ryktas om att huset på Isle Esme är förstört!

Hoppas det bara är ett rykte...

  

//Vicki

Av Fanny - 11 mars 2011 10:05

Nu ska jag ha en tävling på bloggen! 

För att få 1 lott:

 Skriv i en kommentar att du är med.


För att få 2 lotter:

Gilla bloggen på Facebook och skriv i en kommentar att du är med och att du har gillat bloggen. 


För att få 3 lotter:

Gilla bloggen på facebook, lägg upp bilden (som finns här nedanför) På din blogg och kommentera att du är med och skriv in en länk till inlägget där bilden finns. Under bilden ska det även stå en text liknande denna: Va med du också! på http://ttwilights.bloggplatsen.se (Eller liknande)


Men för att vara med KRÄVS:

  • mejladress eller blogg, så att jag kan få din adress om du har vunnit.
  • Om du inte har någon mejl eller blogg, kan du skriva din adress direkt i komentaren. Jag kommer inte att godkänna denna kommentar så att den syns för andra eftersom ni kanske inte vill ge ut er adress och namn för alla. 

När du skriver i en kommentar ska det se ut så här:


Namn: Ditt namn. efternamn behövs ej.


url: Din bloggadress om du har.


säkerhetskod: de fyra bokstäverna utan mellanslag


kommentar:

För 1 lott:

Jag är med och tävlar (eller liknande). (om du inte har en blogg eller mejl, skriv även din adress här. Dvs. Namn, adress, postnummer och ort.) och din mejl adress om du inte har en blogg


För 2 lotter:

Jag är med och tävlar och har gillat bloggen på Facebook. (eller liknande)

(om du inte har en blogg eller mejl, skriv även din adress här. Dvs. Namn, adress, postnummer och ort) och din mejladress om du inte har en blogg


För 3 lotter:

Jag är med och tävlar och har gillat bloggen på Facebook. Här är länken till inlägget med bilden: (Länken ska gå direkt till inlägget.)


Detta kan du vinna:   

  • En poster på Robert Pattinson. (a4 storlek)
  • En poster på Taylor Lautner. (a4 storlek)
  • Ett Twilight samlarkort köpt i London
  • Ett gulligt I <3 you klistermärke
  • Ett bokmärke från London
  • Två nyckelringar

Här är bilden som du ska lägga in på din blogg om du vill ha 3 lotter.


   TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ SÖNDAG KLOCKAN 9!

// Vicki

Av Fanny - 11 mars 2011 09:01

har ni tänkt på att det är snart två veckor sedan Oscarsgalan var? 

Och att det skulle vara en "riktig" överraskning ca 1.5-2 veckor senare? 

Så det borde ju komma när som helst nu! 


Vad tror ni att det är? 


Jag tror inte att det är trailern, eftersom det är bekräftat att den kommer att komma den 5 juni.

Hoppas det är någon ny still bild eller två :)

//Vicki

Av Fanny - 10 mars 2011 20:18

Hej! 

Jag har nu fixat en sida på facebook som är under "uppbyggnad" just nu!

Så nu kan ni gilla sidan där :) 

Om jag får 25 "gillningar" så får sidan ett eget användarnamn :)

Så scrolla ner i bloggen och se i menyavdelningen att det finns en liten grej där du kan gilla den :)


Mer nytt:

Ny musikspelare - samma musik, samma ordning.


TIPS??

Har ni några tips som skulle kunna förbättra bloggen?

säg till i så fall!!

// Vicki

Av Fanny - 9 mars 2011 19:54

Nu har det kommit upp fler inspelnings bilder!

      


Åh vilka häfitga bilder!, synd bara att det är en aning fake bakgrund :/ 

Det fanns även en text till dessa bilder, men jag vet inte riktigt hur det går ihop.. Men jag skriver den ändå! haha


Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner tillbringade förra veckan vid den kanadensiska orten "Pemberton ValleyLodge" i Vancouver, där de filmade några scener av "BreakingDawn", den senaste versionen av "Twilight Saga". Vi presenterar endast en av de nya platserna i filmen, scenen av Robert mötemed "Denali klanen". Dessutom är
hur de rum där Robert Pattinson och Kristen Stewart stannade under sitt besök.


    Kommer ni ihåg när jag lade ut den här? Det är samma hus i bakgrunden ;)


Fler bilder finns här


Källa


// Vicki

Av Fanny - 9 mars 2011 16:05

Nu kommer det första kapitlet av Sunset! Jag bestämde mig att skriva den trots allt :)



Jag såg henne växa upp, såg henne bli mogen. På bara några år. På sex år var hon lika mogen som en 15 åring, enligt Carlisles beräkningar. Hennes barndom hade gått snabbt och hon växte mycket mer än vad Jacob hade vuxit. Och hon var vacker, så vacker. Jag brukade stå och kolla på henne medans hon sov. Men jag gör det inte längre. För jag visste att hon inte ville. Vi hade snabbt fått bytt ut spjälsängen mot en större och en gång till. Fast vi trodde inte att vi skulle behöva köpa en till säng ige. Vi hade sakta märkt att hennes dagliga växande minskat och tillslut växte hon inget mer, och hennes hjärna var också färdigutveklad. Mina grubblerier avbröts av Edwards röst som sa:
"Vad tänker du på?" 
Jag funderade i några sekunder men öppnade skölden efter en stund och släppte in honom i mina tankar. 
Jag såg honom kolla på mig och jag visste att han också var orolig för henne. Just nu var hon ute med Jacob, jag visste att jag inte behövde vara orolig när hon var med honom. Han skulle göra allt för att skydda henne mot faror. 
Jag kände när Edward slöppte mina tankar. Han nickade och sa lågt:
"De kommer." Jag lyssnade nogrannare och hörde mycket riktigt två hjärtan slå. Det ena slog snabbare än det andra. Jag visste att det var Renesmees. Jag satte mig långsamt ner på en av stolarna som stod runt det mörka köksbordet som vi aldrig åt vid. Jag hörde att de kom närmare och tillslut öppnade Nessie dörren. Hon log försiktigt när hon kom in. 
"Hej" Sa jag och log mot henne. "Vart har du varit?" frågade jag.
"Ute. Med Jake." Sa hon och tog av sig skorna samtidigt som Jake också kom in i huset.
"Hej, Bella." Sa han och tog Nessies hand. 
"Hej" sa jag och de gick in mot deras rum. Edward tog min hand och viskade:
"Hon är mogen hon får göra vad hon vill." 
"Jag vet det Edward, men det har gått för fort. Enda sen Jake berättade för henne har hon blivit så annorlunda. Hon kommer ju inte ens hem vissa kvällar."
"Låt dem vara i fred bara, det går över." Sa Edward och jag visste att jag kunde lita på honom, fast jag inte ville. Jag ville att hon skulle vara den lilla flickan som jag hållt i famnen medans hon sov. Jag önskade att hon släppte in andra i sitt huvud än Jacob. Jag visste att hon aldrig skulle göra det, lika som att vanliga tonåringar inte vill att deras föräldrar ska läsa deras sms. Jag log mot Edward, tog hans hand och sa:

Jag såg henne växa upp, såg henne bli mogen. På bara några år. På sex år var hon lika mogen som en 15 åring, enligt Carlisles beräkningar. Hennes barndom hade gått snabbt och hon växte mycket mer än vad Jacob hade vuxit. Och hon var vacker, så vacker. Jag brukade stå och kolla på henne medans hon sov. Men jag gör det inte längre. För jag visste att hon inte ville. Vi hade snabbt fått bytt ut spjälsängen mot en större och en gång till. Fast vi trodde inte att vi skulle behöva köpa en till säng ige. Vi hade sakta märkt att hennes dagliga växande minskat och tillslut växte hon inget mer, och hennes hjärna var också färdigutveklad. Mina grubblerier avbröts av Edwards röst som sa:"Vad tänker du på?" Jag funderade i några sekunder men öppnade skölden efter en stund och släppte in honom i mina tankar. Jag såg honom kolla på mig och jag visste att han också var orolig för henne. Just nu var hon ute med Jacob, jag visste att jag inte behövde vara orolig när hon var med honom. Han skulle göra allt för att skydda henne mot faror. Jag kände när Edward slöppte mina tankar. Han nickade och sa lågt:"De kommer." Jag lyssnade nogrannare och hörde mycket riktigt två hjärtan slå. Det ena slog snabbare än det andra. Jag visste att det var Renesmees. Jag satte mig långsamt ner på en av stolarna som stod runt det mörka köksbordet som vi aldrig åt vid. Jag hörde att de kom närmare och tillslut öppnade Nessie dörren. Hon log försiktigt när hon kom in. "Hej" Sa jag och log mot henne. "Vart har du varit?" frågade jag."Ute. Med Jake." Sa hon och tog av sig skorna samtidigt som Jake också kom in i huset."Hej, Bella." Sa han och tog Nessies hand. "Hej" sa jag och de gick in mot deras rum. Edward tog min hand och viskade:"Hon är mogen hon får göra vad hon vill." "Jag vet det Edward, men det har gått för fort. Enda sen Jake berättade för henne har hon blivit så annorlunda. Hon kommer ju inte ens hem vissa kvällar.""Låt dem vara i fred bara, det går över." Sa Edward och jag visste att jag kunde lita på honom, fast jag inte ville. Jag ville att hon skulle vara den lilla flickan som jag hållt i famnen medans hon sov. Jag önskade att hon släppte in andra i sitt huvud än Jacob. Jag visste att hon aldrig skulle göra det, lika som att vanliga tonåringar inte vill att deras föräldrar ska läsa deras sms. Jag log mot Edward, tog hans hand och sa:


:) Vad tycker ni? Det ska bli en bild också, måste bara fixa en :P

// Vicki


Av Fanny - 9 mars 2011 08:29

  

hih kul:P

Av Fanny - 8 mars 2011 09:42

Hej! Jag har börjat skriva lite på två noveller/fanfics (vad man nu vill kalla det) Den ena är typ som en fortsättning på Twilight sagan och jag tänkte att den skulle heta Sunset (solnedgång) Här är ett litet smakprov på den, dock inte så mycket. 


Jag såg henne växa upp, såg henne bli mogen. På bara några år. På sex år var hon lika mogen som en 15 åring, enligt Carlisles beräkningar. Hennes barndom hade gått snabbt och hon växte mycket mer än vad Jacob hade vuxit. Och hon var vacker, så vacker. Jag brukade stå och kolla på henne medans hon sov. Men jag gör det inte längre. För jag visste att hon inte ville. Vi hade snabbt fått bytt ut spjälsängen mot en större och en gång till. Fast vi trodde inte att vi skulle behöva köpa en till säng ige. Vi hade sakta märkt att hennes dagliga växande minskat och tillslut växte hon inget mer, och hennes hjärna var också färdigutveklad. Mina grubblerier avbröts av Edwards röst som sa:


Så vad tror ni? Om ni tycker att jag ska fortsätta med denna, skriv i kommentar: Nr 1 Sunset.


Sen är det en till, som jag inte riktigt vet hur det ska bli.... Jag började skriva på den och så stannade jag helt plötsligt och tänkte: Men? vad ska den handla om? Vad ska hända i den? hur ska den sluta?.. Så jag skrev inget mer på den utan gick ut istället... hehe.. Men om ni tycker denna, så skriv gärna tips på vad jag skulle kunna skriva om. Jag har inte direkt bestämt mig vad den ska heta, men när jag sparade det lilla jag hade skrivit fick den heta: Vampire Blood. Här är en liten del av den också:



Jag sprang genom skogen i ett enda rakt spår. Inget hindrade mig från att springa när jag ville. Idag sprang jag bara för skojs skull.  Jag skrattade och vinden ven mot mitt ansikte. Alex hade samma takt parallet med mig. Jag vände huvudet mot hans håll medans vi sprang. Han märkte det och vände blicken mot mig. Jag log och slog av på takten. Alex gjorde samma sak. Jag tvärstannade framför en rotvälta och skrattade. Alex kom fram och kramade mig. 
"Du slog mig nästan där" Sa han, utan ett spår av utmattning och flinade.
"Visst, du höll samma takt som mig, fast du hade kunnat springa om mig." Sa jag och slog till honom på låtsas. Jag satte mig ner på en sten och bad honom göra samma sak. Solen täcktes av ett moln, men efter några minuter lyste den lika starkt som mitt i sommaren. Jag sträckte långsamt fram handen från skuggan och såg den glittra som tusentals diamanter. Jag skrattade och försökte få den att blända Alex ögon, men jag lyckades inte. Det glittrande ljuset hade ingen inverkan på hans vampyrögon. Istället satte jag mig mittemot honom och kollade rakt in i hans ögon. De var nästan svarta och jag visste att mina också var likadana. Vi skulle snart behöva jaga igen.

Jag sprang genom skogen i ett enda rakt spår. Inget hindrade mig från att springa när jag ville. Idag sprang jag bara för skojs skull.  Jag skrattade och vinden ven mot mitt ansikte. Alex hade samma takt parallet med mig. Jag vände huvudet mot hans håll medans vi sprang. Han märkte det och vände blicken mot mig. Jag log och slog av på takten. Alex gjorde samma sak. Jag tvärstannade framför en rotvälta och skrattade. Alex kom fram och kramade mig. "Du slog mig nästan där" Sa han, utan ett spår av utmattning och flinade."Visst, du höll samma takt som mig, fast du hade kunnat springa om mig." Sa jag och slog till honom på låtsas. Jag satte mig ner på en sten och bad honom göra samma sak. Solen täcktes av ett moln, men efter några minuter lyste den lika starkt som mitt i sommaren. Jag sträckte långsamt fram handen från skuggan och såg den glittra som tusentals diamanter. Jag skrattade och försökte få den att blända Alex ögon, men jag lyckades inte. Det glittrande ljuset hade ingen inverkan på hans vampyrögon. Istället satte jag mig mittemot honom och kollade rakt in i hans ögon. De var nästan svarta och jag visste att mina också var likadana. Vi skulle snart behöva jaga igen. 



Så om ni tycker den här skriv i en kommentar:

Nr 2 Vampire Blood.



Presentation


Vad kul att du tittar in!
Det här är en blogg om twilight!
Här kommer det dagligen upp info om Twilight.
Om du vill kontakta mig, som äger bloggen, så mejla till:
ttwilights@live.se
//Fanny

Info om TTWILIGHTS

Här på ttwilights äger jag inga bilder av kändisarna. Om det skulle vara någon bild som är min, så säger jag till.

Om du har en egen Twilight-blogg, eller liknande och vill kopiera texten, så ange  TTWILIGHTS som källan.

Det är för att hålla respekt för varandras bloggar.

Har du frågor eller liknande skriv det i frågerutan eller skicka ett mejl till 

ttwilights@live.se

/Vicki

gilla TTWILIGHTS på Facebook!!

Följ TTWILIGHTS på twitter

Sök i bloggen

Frågor och Svar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Tycker ni att jag ska börja lägga upp min egna fan-fic?
 Ja!
 Nej!
 Bryr mig inte!

Vill du bli veckans twi-fan? klicka här!

 

vill du bli månadens gästbloggare?

 

Fråga mig

41 besvarade frågor

chatt!

Länkar

Kategorier

nedräkningar

Besöksstatistik

bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

musik

Gästbok

Översätt

Nedräkning


Ovido - Quiz & Flashcards